tisdag 1 april 2008

iPod Nano

jaha, då är även jag ägare av en iPod! Den är ju jätte fin och liten. Måste bara byta lurar, det funkar inte för mej sånnadär små grejer! Nu ska man bara in med musiken!

2 kommentarer:

Jompa sa...

Jag skulle nog också köpt ett nytt par hörlurar! Rätt äckligt annars. Din blogg va inge dålig. Är det en företagsblogg du skriver eller är det en personlig? Ja menar, du skrev att du blev tvingad av din praktik!? Varför ringer ni inte mig när ni tar ett glas vin? Trodde vi va kompisar!!! :) nä men ring nästa gång. Jag kommer in på storstad på fredagkväll, syrran e i Stockholm och ville självklart gå till storstad! Jag är på ett företag som heter Dometic, kolla deras hemsida, vi säljer sjukt roliga produkter för din husvagn, husbil eller kankse till din lyxjakt! www.dometic.com.
Pöss på dig

Vi ses!

Jompa sa...

Va då? Hehe.. nä, det va ett litet aprilskämt det där med att jag ska flytta till Malmö! Så du har flera andra bloggar? Eller? Nu förstår jag inte!? Jag håller på med en undersökning om företagsbloggning om ni skulle vilja vara med!? Så det blir ingen Magda på storstad!!! Lite besviken. Vem åker du till sälen med? Såg du att jag har länkat till din sida från min? ;)